Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden

Velux Gardiner

Når kvalitet har højeste prioritet
VELUX er verdens største producent af ovenlysvinduer - og har samtidig udviklet et særdeles bredt program inden for alt i gardiner til hjemmet. Hos Sega fører vi naturligvis hele det omfattende program i Velux gardiner. VELUX gardiner er den oplagte løsning til stuen, køkken, børneværelset, badeværelset eller kontoret.

KOMPLET LØSNING – Så klarer vi det hele for dig

  1. Vi kommer hjem til dig og måler op - gratis!
  2. Du får et helt uforpligtende tilbud
  3. Vi monterer, og sikrer et perfekt resultat
Læs mere her Så klarer vi resten for dig
VELUX Rullegardin
(Passer kun til VELUX vinduer) VELUX rullegardiner er energieffektive og økonomiske. Perfekt når du ønsker at afskærme for lyset i din bolig. Rullegardinet leveres i alle de populære farver, og er yderst velegnet til alle slags værelser.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 548,00
VELUX Mørklægningsgardin
(Passer kun til VELUX vinduer) VELUX Mørklægningsgardin afskærmer effektivt for alt lys, stort udvalg af populære farver & mønstrer. Mulighed for solcelledrevet betjening. Perfekt til sove,- børneværelser mm.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 644,00
VELUX Energigardin
(Passer kun til VELUX vinduer) Dette gardin reducerer varmetab med op til 34% Desuden et meget flexibelt energigardin som giver mørklægningseffekt, isolering, udsyn og lys. Gardinet har Plisségardinets dekorative kvaliteter og funktioner, men hverken fastgjort i top/bund og kan derfor placeres overalt i vinduet. 
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 868,50
VELUX Plissegardin
(Passer kun til VELUX vinduer) Et VELUX Plisségardin giver dig fuld kontrol over dagslyset i alle rum, et svævende og flexibelt gardin for dig som elsker lys, men uden at solen trænger ind. Leveres i alle de populære farver og betjeningsmetoder.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 804,00
VELUX Persienne
(Passer kun til VELUX vinduer) med VELUX persienner kan du både dæmpe, målrette og lukke af for lyset. Produceret i høj kvalitets aluminium, tåler høj luftfugtighed, velegnet til hygiejne områder og er ekstrem rengøringsvenlige.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 740,00
VELUX Disney mørklægningsgardin
(Passer kun til VELUX vinduer) Sig godnat med et Disney eventyr!
Mørklægningsgardiner med Disney motiver lukker 100 % af for dagslyset. VELUX har noget for enhver smag, mange sjove og spændende Disney motiver.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 969,00
Udvalget af Velux gardiner omfatter selvfølgelig traditionelle rullegardiner og mørklægningsgardiner.
Desuden består sortimentet bl.a. af Velux plisségardiner, hvormed du kan opnå helt specielle lyseffekter i boligen.

Plisségardinerne fra Velux er ikke fastmonteret i top og bund. Derfor kan du regulere indstillingen trinløst, så afskærmningen passer præcist til dine behov.

Velux har herudover et stort udvalg af persienner og energigardiner. Find din favorit gardinløsning blandt vores Velux gardiner.
Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk