Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden
Sega matcher prisen på plisségardiner fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen.. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på dine nye plisségardiner.

Plisségardiner - Stor onlinerabat - Spar 20-35 %

Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller plissegardiner direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte. Du får altid gratis fragt når du bestiller online hos Sega.

KOMPLET LØSNING – Så klarer vi det hele for dig

  1. Vi kommer hjem til dig og måler op - gratis!
  2. Du får et helt uforpligtende tilbud
  3. Vi monterer, og sikrer et perfekt resultat
Læs mere her Så klarer vi resten for dig
Trend Plissegardin
Dette produkt kan kun købes online.
Med Trend Plissegardin får du en trendy, flexibel, og stilren afdækning for solen, kvalitet og rene linier til Danmarks absolut billigste priser. 65 farver, up/down (top/down-bottom/up) parkeringsmulighed og mange tilpasningsløsninger gør Trend Plissegardin til en oplagt gardinløsning i alle rum.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 586,00
Faber Plissegardin 20 mm.
Et kvalitetsgardin der kombinerer det funktionelle, med det dekorative. Mange innovative og trendy stoftyper, elegante udtryk med et design der matcher den nordiske indretning. En gardinløsning fyldt med lækre detaljer, og 5 års garanti
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 629,00
Luxaflex Plissegardin Deko Plus
Luxaflex Deko Plus Plissegardin 20 mm. leveres i over 35 forskellige farvemuligheder, ekstrem flexiblet & trendy gardinløsning med mange lækre detaljer, mulighed for up/down funktion, flere stoftyper, 5 års garanti. 
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 766,00
Luxaflex Plissegardin Deko Plus Duette®
25 mm. Duette har dobbeltvæv og gør det desuden muligt at designe strukturer, farver og plissébredder, så du får netop det plissegardin, der gør din bolig til noget helt unikt.
Fås med/uden mørklægning.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.200,00
Luxaflex Plissegardin LiteRise®
Luxaflex LiteRise er et plisségardin uden betjeningssnore til at hæve og sænke plissegardinet. Gardinet betjenes ved et let træk eller skub i underlisten. Perfekt til alle vinduestyper, dog bedst hvis du selv kan nå toppen af vinduet.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.375,00
Luxaflex Plissegardin LiteRise® Duette®
25 mm. Duette er samme type plisségardin som Luxaflex LiteRise (uden betjeningssnore), men Duette har et kraftigt, og isolerende dobbeltvæv, der uden synlige syninger og huller, gør det perfekt til mørklægning af opholdsrum mm.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.810,00
Luxaflex Plissegardin SmartCord®
SmartCord - en lille revolution med store fordele. Innovativ og ny type betjening uden lange snore der flyder i karm eller gulv. Plissegardinet løftes ved at trække i snoren og sænkes ved et let træk mod midten. Det nye system sikrer også, at gardinet køres ned i blød bevægelse.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.375,00
Luxaflex Plissegardin SmartCord® Duette®
25 mm. Duette har samme unikke betjeningssytem som Luxaflex SmartCord (uden lange betjeningssnore) Men SmartCord Duette leveres med kraftigt og isolerende dobbeltvæv uden synlige snore eller huller. Duette er perfekt som mørklægningsgardin.

Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.810,00
VELUX Plissegardin
(Passer kun til VELUX vinduer) Et VELUX Plisségardin giver dig fuld kontrol over dagslyset i alle rum, et svævende og flexibelt gardin for dig som elsker lys, men uden at solen trænger ind. Leveres i alle de populære farver og betjeningsmetoder.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 804,00
Sådan laver du korrekt opmåling til dine nye plisségardiner:Sega matcher prisen på dit nye plissegardin

Sega matcher prisen på plisségardiner fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen.. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på de valgte plisségardiner.

20 - 35 % Onlinerabat på plissegardiner

Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller plisségardinet direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte.

Generelt om plissegardiner på mål.

Du kender det måske - Du står med vinduer eller døre med skæve mål, og hvor er det så, du finder nye gardiner, der passer hertil. Det er ikke altid lige nemt. Men nu kan du designe dine egne & helt unikke plissegardiner, direkte på hjemmesiden, desuden er prisen så lav, at den ofte vil være billigere end en plissé standardløsning!
Uanset hvor unikke, dine ønsker måtte være, finder vi med plisségardiner helt sikkert en gardinløsning til dig. Og når du har styr størrelsen, er det tid for dig at vælge blandt et væld af farver, mønstre og design. Valgmulighederne åbner for, at du med dine nye gardiner vil kunne sætte dit helt personlige præg på din boligindretning. Hos Sega får du unikke gardinløsninger i trendy stil.

Vedligeholdelse af plissegardinet:

Plisségardinet må ikke foldes, bukkes eller krølles, da skaderne ikke kan udbedres. Sega anbefaler at plisségardinet støves af med en fjerkost eller støvsuger med børste på laveste sugeevne.

Små pletter fjernes forsigtigt med en klud, opvredet i max 30 grader varmt vand, tilsat flydende vaskemiddel. Tør efter flere gange med en ren klud. Plisségardinet skal tørre lukket, men sørg for, at der jævnligt kommer luft til.

Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk