Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden
Sega matcher prisen på persienner fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen.. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på dine nye persienner.

Persienner - Stor onlinerabat - Spar 20-35 %

Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller persienner direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte. Du får altid gratis fragt når du bestiller online hos Sega.  Som noget helt nyt sælger vi nu også Træpersienner

KOMPLET LØSNING – Så klarer vi det hele for dig

  1. Vi kommer hjem til dig og måler op - gratis!
  2. Du får et helt uforpligtende tilbud
  3. Vi monterer, og sikrer et perfekt resultat
Læs mere her Så klarer vi resten for dig
Trend Persienne
Dette produkt kan kun købes online.
Med Trend 25 mm. Trend Persienne kan du nu designe din helt egen persienne på mål til Danmarks absolut billigste pris! 27 forskellige farver og mange justerings,- og valgmuligheder giver dig unikke og trendy gardinløsninger - hver gang!

Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 449,00
Trend Træpersienne
En ekslusiv og flot 50 mm. træpersienne leveret i høj kvalitet. Træpersiennen leveres i mange forskellige farver, og træsorter. Persiennen har et solidt, stramt, og rustikt udtryk der giver varme i det moderne hjem.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.842,00
Luxaflex Persienne Basic 25 mm

Luxaflex® 25 mm persienne leveres i mange forskellige farver med matchende over- og underlister og med indfarvede dækkapsler m.v. Persiennen fås i en række spændende varianter.

Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 736,00
Luxaflex Persienne 35 mm.
35 mm aluminiumpersienne der passer til størrelser vinduer, persiennen er alsidig, og kan benyttes både i almindelige vinduer, vippevinduer og døre. Mange farver, og justeringsmuligheder.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.139,00
Luxaflex Persienne 50 mm.
En flot og elegant 50 mm. persienne der passer til alle slags vinduer – store som små. Persiennen leveres i et stort udvalg af farver og kombinationsmuligheder. Skab din egen unikke Luxaflex løsning.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.193,00
VELUX Persienne
(Passer kun til VELUX vinduer) med VELUX persienner kan du både dæmpe, målrette og lukke af for lyset. Produceret i høj kvalitets aluminium, tåler høj luftfugtighed, velegnet til hygiejne områder og er ekstrem rengøringsvenlige.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 740,00
Sådan laver du korrekt opmåling til dine nye persienner:
Billige persienner & gardiner? - Køb i Sega.dk webshop

Persiennerne er bestemt en gardinløsning, du med fordel kan tænke med ind i din boligindretning.

Husk at du får altid 20-35 % onlinerabat, når du bestiller persiennen her i webshoppen. Har du brug for rådgivning omkring valget af dine nye persienner, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice. Her sidder vi klar på alle hverdage fra 10-12. Ring på 70 20 10 72.

Du har selvfølgelig også mulighed for at ringe efter Sega Fagmanden. Vi aflægger dig gerne et besøg, så du kan få præsenteret de mange persiennemuligheder i dit eget hjem.

Vedligeholdelse og rengøring af persienner

Persiennen kan rengøres med en almindelig støvsuger. Brug det lille mundstykke med børster.
 

Før du går i gang med at vaske persienner

Fjern endepropperne fra over- og underlisterne, så indtrængende fugt kan tørre væk. Brug en blød børste/svamp og lunkent sæbevand. Skyl efter med rent vand tilsat afspændingsmiddel til opvaskemaskinen for at undgå kalkpletter.

Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk