SOMMER udsalg: Spar 20% på Gardiner - Skabe - Markiser

Privatlivspolitik

Formål
Vi modtager og opbevarer dine oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig og for at Gardinbussen kan besøge dig med henblik på opmåling til gardiner, skabe og markiser.

Sikkerhed
Vi opbevarer de data, vi får fra dig forsvarligt, så de ikke benyttes til andre formål end beskrevet.

Data videregives ikke
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Hjemmesidens ejer og dataansvarlig
– kontaktoplysninger

Sega A/S

Kundeservice & salg:

Man-fredag: 9.00 – 16.00
Lør-søndag: Lukket

 

Adresse: Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk

 

CVR: 32366376

Bankforbindelse
Sparekassen Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000213353
Iban kode DK7352920000213353

Vigtig information om COVID-19

Hos SEGA passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger. 

Gardinbussen kører ud og vi holder gardinhjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os.

Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

Se Sundhedsstyrelsens anbefalinger >>

You have Successfully Subscribed!

Ring og bestil gardinbussen

70201072

Skriv til os, så ringer vi dig op!

Bestil Gardinbussen