Sega Prismatch – vi matcher prisen og giver 5% ekstra rabat

Sega prismatch

Vi matcher prisen på mærkevarer fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette og A. Hansen.

Det betyder, at hvis vores mærkevarer ikke i forvejen er lige så billige eller billigere som konkurrenten, så matcher Sega prisen og giver 5 % ekstra i rabat på de valgte produkter. Hvis den samlede pris i Sega på mærkevarer er lavere end eller lig med prisen ved konkurrenterne, udløser Sega Prismatch ingen rabat.

 

Sega Prismatch gælder både mærkevarer inden for persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, samt stofgardiner.

Prismatch gælder ikke på arbejdsløn, herunder syning og montering.

 

Sådan opnår du Sega Prismatch:

Mærkevaren skal være identisk med den vare, der sælges ved konkurrenten, dvs. samme størrelse, type, variant, farve m.v., og du skal samtidig kunne fremlægge dokumentation af konkurrentens tilbud. Hvis tilbuddet kommer fra en anden webshop, skal du vedlægge dokumentation i form af et skærmbillede, der tydeligt beskriver produktet og prisen. Husk også at angive dato og tidspunkt for, hvornår skærmbilledet er gemt.

 

Hvad er en mærkevare?

Mærkevarer er produkter, som sælges af flere forskellige kæder, gardinbutikker, gardinbusser. Mærkevarer omfatter produkter som LuxaFlex, Faber, Stila, Pagunette, Kvadrat, Mærkevarer omfatter ikke butikkernes egne produktserier og varer af egen produktion.

 

Hvad er sammenlignelige mærkevarer?

Sammenlignelige mærkevarer er varer, som er helt identiske. Varer er ikke sammenlignelige, hvis der er forskel i kendetegn som f.eks. størrelse, type, farve og variant, eller hvis der er tale om et kopiprodukt.

Bestil gardinbussen

Ring på tlf. 70201072 eller udfyld formularen så ringer vi og aftaler en tid

Gardinbussen kører kun på Sjælland.
Ved at benytte formularen tillader du at Sega kontakter dig.

Gardinbussen fra Sega

Få hjælp til at vælge rigtigt

Bestil et gratis besøg af vores Sega Gardinbus. Så kommer vi og ser på mulighederne i dit hjem.

VI MÅLER GRATIS OP DU FÅR ET TILBUD VI MONTERER + 100.000 TILFREDSE KUNDER DANSK VIRKSOMHED

 

VI MÅLER GRATIS OP
DU FÅR ET TILBUD
VI MONTERER
+ 100.000 TILFREDSE KUNDER
DANSK VIRKSOMHED

 

Vigtig information om COVID-19

Hos SEGA passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger. 

Gardinbussen kører ud og vi holder gardinhjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os.

Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi og vores konsulenter og montører bærer gerne mundbind hvis det ønskes.

Se Sundhedsstyrelsens anbefalinger >>

You have Successfully Subscribed!

Ring og bestil gardinbussen

70201072

Skriv til os, så ringer vi dig op!

Bestil Gardinbussen