Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden

Sega Erhverv

For alle former for virksomhedskunder

Sega har mere end 40 års erfaring i at levere gardiner, solafskærmning og markiser til erhvervslivet. Vi arbejder altid udfra en målsætning om at levere et produkt af høj kvalitet skræddersyet efter den enkelte bruger og det enkelte projekt. Enten direkte i samarbejde med brugeren og bygherren eller i samarbejde disses rådgivere. Vi bruger kun de bedste leverandører og har dygtigt uddannede konsulenter, som sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og den bedste service.


Med Sega som samarbejdspartner er du sikret et bedre indeklima og en styrket arbejdsglæde.
 
Ring 70 20 10 72 og få besøg af en Sega konsulent, specialiseret i erhvervsløsninger.
 
Eller besøg Sega STUDIO, hvor vi har skabt et unikt inspirationshus også for erhvervs-løsninger. Bygherrer, arkitetekter og andre rådgivere kan gratis benytte STUDIO'et til møder og fremvisninger. Ring 70 20 10 72 og aftal en tid - så sørger vi for serveringen til mødet.

Gardiner & solafskærmning
Sega kan tilbyde et væld af modeller og udformninger fra rullegardiner, til lamelgardiner, plisségardiner og de mere gængse gardintyper. Alt er muligt. Gardinerne sys efter mål og individuelle specifikationer. Sega leverer persienner og nye gardiner i alle længder, bredder og med specielt tilpassede lameller. Vores persienner findes samtidig i et væld af materialer og farver.
Sega fører mere end 1.300 forskellige dessiner, der løbende tilpasses til såvel mode som den nyeste produktudvikling inden for såvel design som håndværksmæssig udformning. Vi er altid på forkant i udviklingen af nye kvaliteter og stoffer.
 

Ligeså med udvikling og produktion af customer-made dessiner med f.eks. brand-, firma- eller organisations-logoer.

 
Og vi kan også hjælpe med vask, rens og strygning. Lav en aftale om vaskeservice og vi kommer efter fast aftaler med planlagt termin. Vi nedtager og returnerer med friske gardiner, som vi hænger op igen.

Markiser
Sega's markiser leveres i omkring hundrede forskellige designs. Alle materialer er valgt med kvalitet og vejrbestandighed for øje. Selve ophænget er produceret af kraftigt aluminium, hvilket garanterer en lang levetid og funktionsduelighed.

Sega er førende indenfor udviklingen af markiser og kan tilbyde en rad af specialløsninger som computerstyrede markiser der er reguleret efter vejr og vind, nat og dag eller lysforhold.
Sega markiser anvender altid Somfy motorisering, hvilket sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed.Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk