Cookie politik

SEGA anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til at måle trafik og til at optimere sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af alle cookies. 

Information om cookies på sega.dk

Hvad er en cookie?
En cookie er en datafil, som vi gemmer i webbrowseren på din computer, smartphone eller andet it-udstyr for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din IP-adresse.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og anvendes af stort set alle websites. Cookies hjælper os med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette indhold på siden til dine behov og interesser. SEGA har også samarbejdspartnere, som sætter cookies på vores hjemmeside – såkaldte tredjeparts-cookies.

Slet eller slå cookies fra i browseren
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.
Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvorfor informerer SEGA om cookies?
Danske websites er forpligtet til at informere brugerne om anvendelsen af cookies.

Se generelle regler her:
Bekendtgørelse om cookies

Hvis du har spørgsmål til brug af cookies på sega.dk, er du velkommen til at kontakte os.

Privatlivspolitik

Formål
Vi modtager og opbevarer dine oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig og for at Gardinbussen kan besøge dig med henblik på opmåling til gardiner, skabe og markiser.

Sikkerhed
Vi opbevarer de data, vi får fra dig forsvarligt, så de ikke benyttes til andre formål end beskrevet.

Data videregives ikke
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Hjemmesidens ejer og dataansvarlig
– kontaktoplysninger

Sega A/S

Telefon & kontor åbningstider:

Man-fredag: 9.00 – 16.00
Lør-søndag: Lukket

Adresse: Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk

CVR: 32366376

Bankforbindelse
Sparekassen Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000213353
Iban kode DK7352920000213353

Ring og bestil gardinbussen

70201072

Skriv til os, så ringer vi dig op!

Bestil Gardinbussen

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere info >>

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk