Sega gardinbussen

Danmarks største gardin-leverandør

Velkommen til Sega. Her kan du finde et stort udvalg af gardiner og finde lige præcis de nye gardiner, der passer dit hjem. Læs mere om de utallige muligheder, du har for at få skræddersyet en løsning, der passer til din bolig – uanset om det er en villa eller en lejlighed, du søger gardiner til. Der er gardinløsninger til alle typer rum – til stuen, soveværelset, køkkenet, badeværelset eller til et andet rum. Både indenfor rullegardiner og solafskærmning. Til terrassen, balkonen eller altanen finder du også Danmarks største udvalg af markiser til at nyde livet i det fri med.

 

Mere end 40 års erfaring – over 100.000 tilfredse kunder

Sega har i mere end 40 år produceret, leveret og monteret gardiner, rullegardiner og markiser til de danske boliger. Skræddersyede løsninger, produceret efter mål, til mere end 100.000 glade kunder. Vi fører alle de anerkendte mærkevarer inden for vores produktområder. Vores personale er uddannet af os selv på vores egen skole, og hos Sega er en aftale altid en præcis aftale. Derfor kan vi garantere dig et fagligt håndværk af høj kvalitet med et unikt design, der passer til din bolig, dit behov og din drøm.

 

Sega Erhverv – skræddersyede løsninger til din virksomhed

Sega har mere end 40 års erfaring i at levere gardiner, solafskærmning og markiser til erhvervslivet. Vi arbejder altid ud fra en målsætning om at levere et produkt af høj kvalitet, der er skræddersyet til den enkelte kunde og det enkelte projekt. Enten direkte i samarbejde med kunden og bygherren eller i samarbejde med disses rådgivere. Vi bruger kun de bedste leverandører, og vi har et stærkt team af uddannede konsulenter, som sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service. Med Sega som samarbejdspartner er din arbejdsplads sikret et bedre indeklima og en styrket arbejdsglæde. Ring 70201072 og få besøg af en Sega konsulent, specialiseret i erhvervsløsninger. Eller besøg Sega STUDIO, hvor vi har skabt et unikt inspirationshus, som bygherrer, arkitekter og andre rådgivere gratis kan benytte til møder og fremvisninger. Ring 70201072 og aftal en tid – så sørger vi for serveringen til mødet.

 

Gardiner og solafskærmning

Sega kan tilbyde et væld af modeller og udformninger af gardiner og solafskærmning – lige fra rulle- og lamelgardiner til plisségardiner og de mere gængse gardintyper. Alt er muligt! Sega leverer persienner og nye gardiner i alle længder, bredder og med specielt tilpassede lameller. Vores persienner findes samtidig i et væld af materialer og farver, og gardinerne sys efter kundetilpassede mål og individuelle specifikationer. Sega fører mere end 1.300 forskellige dessiner, der løbende tilpasses til såvel mode som den nyeste produktudvikling inden for både design og håndværksmæssig udformning. Vi er altid på forkant med udviklingen af nye kvaliteter og stoffer og ligeså med udvikling og produktion af custom-made dessiner med f.eks. brand-, firma- eller organisationslogoer. Og vi kan hjælpe med vask, rens og strygning. Lav en aftale om vaskeservice og vi kommer efter fast aftale med planlagt termin. Vi nedtager og returnerer med friske gardiner, som vi hænger op igen.

 

Markiser

Sega’s markiser leveres i omkring hundrede forskellige designs, og alle materialer er valgt med kvalitet og vejrbestandighed for øje. Selve ophænget er produceret af kraftigt aluminium, hvilket garanterer en lang levetid og funktionsduelighed.

Sega er førende indenfor udviklingen af markiser, og vi kan tilbyde en bred vifte af specialløsninger såsom computerstyrede markiser, der er reguleret efter vejr og vind, nat og dag eller lysforhold. Sega markiser anvender altid Somfy-motorisering, hvilket sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed.

Få hjælp til at vælge rigtigt

Bestil et gratis besøg af vores Sega Gardinbus. Så kommer vi og ser på mulighederne i dit hjem.

VI MÅLER GRATIS OP DU FÅR ET TILBUD VI MONTERER + 100.000 TILFREDSE KUNDER DANSK VIRKSOMHED

 

VI MÅLER GRATIS OP
DU FÅR ET TILBUD
VI MONTERER
+ 100.000 TILFREDSE KUNDER
DANSK VIRKSOMHED

 

Ring og bestil gardinbussen

70201072

Skriv til os, så ringer vi dig op!

Bestil Gardinbussen