Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner fra Sega A/S sikrer dig en effektiv mørklægning.
Af dine rum i bolig eller erhvervsbyggeri. Vi præsenterer et varieret program af mørklægningsgardiner fra en række anerkendte gardinproducenter. Bestiller du online sparer du typisk 20-35% - Fragten er naturligvis gratis.

KOMPLET LØSNING – Så klarer vi det hele for dig

  1. Vi kommer hjem til dig og måler op - gratis!
  2. Du får et helt uforpligtende tilbud
  3. Vi monterer, og sikrer et perfekt resultat
Læs mere her Så klarer vi resten for dig
Trend Rullegardin Mørklægning
Dette produkt kan kun købes online.
Absolut det billigste mørklægningsgardin på nettet. Trend mørklægningsgardiner er det oplagte valg hvis du er ude efter billig mørklægning, samt god kvalitet, masser af kombinationsmuligheder, 11 forskellige farver (Hvid bagside), er Trend det oplagte valg.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 692,30
Faber Mørklægnings Rullegardin
Faber Mørklægnings Rullegardin er et rullegardin i fantastisk kvalitet med mange kombinationsmuligheder. Faber mørklægnings rullegardin fås i mange forskellige farver og mønstre og passer godt ind i ethvert rum.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 753,00
Luxaflex Rullegardin Mørklægning
Luxaflex mørklægningsrullegardin er det oplagte valg til sove,- eller børneværelset, hvor du vil skærme helt af for solens stråler.  Vælg imellem 30 forskellige farver/mønstre, fjeder-, snore,- eller motorstyring. Der er 5 års garanti på alle produkter fra Luxaflex.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 696,00
Trend Lamelgardin Mørklægning 89mm lameller
Dette produkt kan kun købes online.
Trend Lamelgardin Mørklægning er absolut Danmarks billigste skræddersyet mørklægningslamelgardin, dette gardin leveres med 89 mm lameller og 12 forskellige mørklægningsstoffer.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.305,25
Trend Lamelgardin Mørklægning 127 mm lameller
Dette produkt kan kun købes online.
Trend 127 mm. Mørklægningslameller. 12 populære mørklægningsstoffer, men stadig masser af tilpasningsmuligheder. En populær og stilren løsning, der matcher de mellemstore og store vinduespartier perfekt!.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.135,00
VELUX Mørklægningsgardin
(Passer kun til VELUX vinduer) VELUX Mørklægningsgardin afskærmer effektivt for alt lys, stort udvalg af populære farver & mønstrer. Mulighed for solcelledrevet betjening. Perfekt til sove,- børneværelser mm.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 644,00
VELUX Disney mørklægningsgardin
(Passer kun til VELUX vinduer) Sig godnat med et Disney eventyr!
Mørklægningsgardiner med Disney motiver lukker 100 % af for dagslyset. VELUX har noget for enhver smag, mange sjove og spændende Disney motiver.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 969,00
Sådan laver du korrekt opmåling til dine nye mørklægnings-rullegardiner
Sega Prismatch
Sega matcher prisen på mærklægningsrullegardiner. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på de valgte rullegardiner.

Onlinerabat
Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller mørklægningsrullegardiner direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte.


Mørklægningsgardiner opnår deres effekt ved brug af trendy mørklægningsstoffer
– f.eks. monteret sammen med traditionelle rullegardinsystemer. Men også andre gardintyper kan du bestille som mørklægningsgardiner. Du kan således vælge blandt en række lækre mørklægningsstoffer til lamelgardiner og plisségardiner. F.eks. forhandler vi Faber plisségardiner med det såkaldte Duette®stof, der byder på en effektiv måde at undgå indtrængende lys.

Mørklægningsgardiner kan indsættes i hjemmet i mange sammenhænge, bl.a. i småbørnenes værelser, men også voksne – f.eks. personer med aften- og natarbejde – kan have brug for lysafskærmning om dagen for at få fred til søvn.

Hvis kravet er høj kvalitet til en overkommelig pris, skal du vælge mørklægningsgardiner fra Sega. Farveudvalget og mønstersortimentet er stort og spændende. Og du kan kombinere vores standardløsninger med en række tilvalgsmuligheder. Resultatet bliver en unik udgave af mørklægningsgardiner som dels udfylder et praktisk formål, nemlig at holde lyset ude, men som samtidig indgår som en harmonisk del af den samlede boligindretning.

Mørklægningsgardiner er valget, når der skal være helt mørkt i soveværelset eller andre rum
Også erhvervslivet har i mange tilfælde brug for lysafskærmede lokaler. Sega leverer professionelle produkter til såvel private som erhverv. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få kvalificeret rådgivning om valg af mørklægningsgardiner til dit formål. Ring til Sega fagmanden på 70 20 10 72. Vores konsulenter vil altid kunne give dig den mest professionelle service.

Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk