Markise med sort stof

Markiser

gardinbussen tilbyder gratis opmåling tilbud
ekemspler på terassemarkiser

forlænger sommeren

forlænger sommeren

Markiser

Markiser i topkvalitet fra Sega

– vi tilbyder gratis opmåling og tilbud på markiser

Sega har Danmarks største udvalg af kvalitetsmarkiser, som egner sig perfekt til det danske vejr.

18 forskellige modeller

Mere end 160 dugtyper

Professionel montage

Markiser med og uden motor

Opmåling er 100 % vores ansvar

Mange forskellige stelfarver

Kompetent rådgivning fra fagmand

Husk altid gratis opmåling og tilbud på ny markise fra Sega

Sega Gardinbussen kører gratis ud til dig og vore erfarne fagfolk tager nøjagtige mål, fremviser vareprøver og yder professionel rådgivning ifm. ny markise.

En markise kan også skabe behagelig skygge om sommeren og fungere som en udvidelse af boligen på hyggelige sommeraftener. I Danmark – med vores klima – giver markisen en fantastisk mulighed for at forlænge udesæsonen i foråret og efteråret hvor vi danskere ellers ofte er tvunget indendørs på grund af vejret. Duggen kan roligt falde, for under markisen sidder du tørt og godt – med eller uden en terrassevarmer.

Fagmanden fra Sega sikrer dig professionel og nøjagtig opmåling, og at din markise monteres korrekt, så du kan få glæde af den i mange år fremover.

Bestil gardinbussen

Ring på tlf. 70201072 eller udfyld formularen så ringer vi og aftaler en tid

  Gardinbussen kører kun på Sjælland.
  Ved at benytte formularen tillader du at Sega kontakter dig.

  Gardinbussen fra Sega

  Acrimo kvalitetsmarkiser

  Kvalitetsmarkiser fra Acrimo kan fås fra 13.999,- ekskl. motor og montering.

  Design markisen efter dine ønsker

  Med 160 forskellige dugtyper at vælge mellem til markisen, har du alle muligheder for, at din nye markise kommer til at passe godt til husets arkitektur og dine ønsker til farve og mønster. Sega fagmanden rådgiver og kommer med gode ideer til materialer og modeller.

  Inspiration til markiser fra Sega (brochure)

  sega inspiration til markiser brochure

  Se inspirationsbrochure om Sega markiser fra Stila >>

   

  Sådan fungerer gardinbussen

  - få inspiration hjemme i stuen

   

  1 Vi måler op

  Når du har bestilt dit gratis besøg, kommer vi og præsenterer muligheder – og måler op alt efter dine ønsker.

  2 Du får et tilbud

  Vi sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker. Giver du os dit "Ja", klarer vi al montage.

  3 Vi monterer

  Vi kommer som aftalt, monterer professionelt og sikrer at resultatet er perfekt.

  Få hjælp til at vælge den rigtige markise

  Bestil et gratis besøg af vores Sega Gardinbus. Så kommer vi og ser på mulighederne i dit hjem.

  Ofte stillede spørgsmål om markiser

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med vejledning og eventuelle spørgsmål alle hverdage mellem klokken 10 og 14.

  Ring på 70201072 eller skriv til os på info@sega.dk.

  Hvorfor anskaffe en markise?

  Det danske vejr er som skabt til markiser. Sid i ly for byger og i skygge for solen – og nyd den friske luft i det tidlige forår og langt ind i efteråret med en markise på terrassen eller altanen.

  Hvilken markise skal jeg vælge?

  Inden du vælger din nye markise, bør du først overveje, hvilken funktion den skal udfylde i dit hjem, og hvordan farverne på stel og dug spiller sammen med omgivelserne. Hos Sega har vi et bredt udvalg bestående af 18 markisemodeller og over 160 forskellige dugtyper i et utal af farver.

  Hvad koster montering af en markise?

  Prisen på montering af en markise varierer alt efter hvor stor markisen skal være og alt efter om markisen er med elektrisk ind- og udtræk. Hos Sega har vi mange års erfaring med montering af markiser og vi sørger altid for at monteringen sker efter producentens foreskrifter. Du skal påregne at montering af en markise koster fra 2.500 kr.

  Gode råd og information om garanti på markiser

  Her kan du hente vejledninger og dokumenter ifm. Sega markiser

  Gode råd og vedligeholdelse af markiser fra Sega

  Se gode råd om vedligeholdelse af markiser
  Her kan du læse om din nye markise, og samtidig se hvordan du skal behandle den, så du får glæde af den i mange år frem.

  Markisedugen

  Dugen er fremstillet af polyacryl, der er meget modstandsdygtig overfor råd, svamp, bakterier og syreholdig luft. Polyacryl har derfor en stor holdbarhed overfor vejr og vind og er desuden særdeles lysægte. Markisedugen er imprægneret så den er vandafvisende og kan tåle en let kort regnbyge, når hældningen af dugen er minimum 15 til 20 grader. Ved stærkere eller længere regn skal markisen køres ind for at undgå skader på dug og stel.

  Knækfolder og mærker
  På en markisedug vil der altid forekomme knæk-folder og/eller -mærker. De fremkommer under syningen af markisedugen, og kan specielt ved lyse farver give en skyggeeffekt, som kan virke mørkere ved gennemlysning fra solen og kan ligne beskidte streger. Dette forhold forringer på ingen måde brugervenligheden og værdien af markisen, og Sega giver ingen reklamationsret herfor.

  Bølger og bølgeeffekt
  En markisedug beslår af baner i120 cm bredde. Bølger opstår ved sammensyning af markisedugens baner. Bølgeeffekten (f.eks. vaffel-eller fiskebensmønster) kan være mere eller mindre synlig og vil aldrig helt kunne undgås. Bølgeeffekten reducerer på ingen måde dugens kvalitet og holdbarhed, og Sega giver ingen reklamationsret herfor.

  Rengøring af dugen
  Alle markiseduge kan skylles med rent vand og eventuelt skrubbes let med en stiv børste. Husk dog altid at lade markisen være rullet et ud efter vask, så den kan nå at tørre, inden den rulles ind. Sega anbefaler at skylle dugen 3 gange om året.

  Fjernelse af pletter
  I forbindelsen mad brugen af din markise vil der altid opstå pletter på dugen. De typiske pletter vil være mærker efter bær, fugleekskrementer, harpiks og alger. Før man begynder at fjerne pletter på dugen er det vigtigt, at pletten tørrer helt igennem. Først bruges en børste eller et viskelæder. Hvis dette er uden effekt bruges herefter lunkent vand. Der må ikke benyttes rengøringsmidler (herunder sæbe), eller andre kemiske midler, da de kan beskadige dugens vandafvisende egenskaber. 

  Øvrige hensyn du bør være opmærksom på:

  Hæng ikke vasketøj, våde beklædningsgenstande og lign. over dugen. Disse kan indeholde sæberester, der kan blive overført til dugen og beskadige dens vandafvisende egenskaber.

  Rør ikke dugen med fedtede fingre – herunder solcreme, hudcreme og lign. – da fedtet i disse også kan beskadige dugens vandafvisende egenskaber. Rør ikke ved dugen når det regner. Vandet kan “fastholdes” på de punkter hvor berøring har fundet sted, og derved forøge risikoen for lækager.

  Markisedugen må aldrig rulles op våd. Hvis dette ikke kan undgås, så skal det sikres, at den rulles ud og tørres fuldstændigt hurtigst muligt. Senest indenfor 48 timer.

  Mug-og skimmeldannelse kan forebygges via god ventilation af dugen, selv hvis dugen sjældent eller aldrig bruges. Undgå madlavning under dugen, ellers skal man sikre tilstrækkelig ventilation.

  Markisestellet

  Stellet er opbygget af dele i aluminium, stål og plast.

  Metaldele
  Delene ar aluminium tåler næsten alle rengøringsmidler, men fugt kan på sigt give misfarvning af både eloxeret og lakeret aluminium. Sega anbefaler at rengøre stellet 3 gange om året.

  Dele af stål skal rengøres med en tør klud. Grundig rengøring kan ske med en klud opvredet i sæbevand; husk at tørre efter.

  Plastdele
  Der er som regel anvendt melamin eller pvc-folier til markisens plastkomponenter eller plastoverflader. Plastoverfladerne er robuste og tåler både sæbevand og opvaskemidler, og kan endvidere aftørres med sprit.

  Funktionslyde
  Et markisestel er opbygget af en række metal-/plastdele og komponenter. Derfor vil markise altid give lyde fra sig, uanset om den betjenes med motor eller drejestang.  Disse lyde kan forstærkes ved høj luftfugtighed, og Sega giver ingen reklamationsret herfor.

  Garantibestemmelser ifm. markiser fra Sega

  Bestil Gardinbussen

  Og få gratis besøg af fagmanden fra Sega

  Ring 70201072

  Alle hverdage mellem 9.00-12.00

  Skriv til os …

  Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi hurtigst muligt til dig, og aftaler en tid.

   Gardinbussen kører kun på Sjælland.
   Ved at benytte formularen tillader du at Sega kontakter dig.

   VI MÅLER GRATIS OP DU FÅR ET TILBUD VI MONTERER + 100.000 TILFREDSE KUNDER DANSK VIRKSOMHED

    

   VI MÅLER GRATIS OP
   DU FÅR ET TILBUD
   VI MONTERER
   + 100.000 TILFREDSE KUNDER
   DANSK VIRKSOMHED

    

   Ring og bestil gardinbussen

   70201072

   Skriv til os, så ringer vi dig op!

   Bestil Gardinbussen