Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden
Sega matcher prisen på lamelgardiner fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen.. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på dine nye lamelgardiner.

Lamelgardiner - Stor onlinerabat - Spar 20-35 %

Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller lamelgardiner direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte.
Du får altid gratis fragt når du bestiller online hos Sega.

KOMPLET LØSNING – Så klarer vi det hele for dig

  1. Vi kommer hjem til dig og måler op - gratis!
  2. Du får et helt uforpligtende tilbud
  3. Vi monterer, og sikrer et perfekt resultat
Læs mere her Så klarer vi resten for dig
Trend Lamelgardin 127mm lameller
Dette produkt kan kun købes online.
Trend lamelgardiner leveres med 127 mm lameller. Prissikker gardinløsning, der passer til de flestes behov og budget. Kraftigere stof i forhold til budget, leveres med eller uden mørklægning i 32 forskellige farver samt flere betjening- og parkeringsmuligheder.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 760,73
Trend Lamelgardin 89mm lameller
Dette produkt kan kun købes online.
Trend Lamelgardin leveres med 89 mm lameller. Flere justerings,- og betjeningsmuligheder. 32 af vores mest populære farver. Perfekt til små og mellemstore vinduespartier.

Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 874,83
Luxaflex Lamelgardin 127mm
127 mm Lamellerne tilføjer elegante og lodrette linier til rummet. Lamelgardinerne fra Luxaflex er trendy og funktionel gardinløsning. 127 mm. er mest velegnet til større vinduespartier, De bredde lameller giver et større udsyn, og et flot udtryk. Der er 5 års garanti på alle produkter fra Luxaflex.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 912,00
Luxaflex Lamelgardin 89mm
89 mm Lamelgardiner er den mest populære lamelbredde, passer til alle typer og størrelser  vinduer. Luxaflex lamelgardiner tilføjer rummet elegance, men er samtidig også en funktionel og trendy solafskærmning. Der er 5 års garanti på alle produkter fra Luxaflex.

 
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.266,00
Luxaflex Lamelgardin 63mm
Luxaflex 63 mm. er velegnet til alle slags vinduer, de smalle lameller tilfører elegante lodrette linjer, ro og elegance til stuen, kontoret eller køkkenet. Luxaflex er trendy solafskærmning til en fornuftig pris. 63 mm. er den smalleste i serien, og bedst til de små vinduer. Der er 5 års garanti på alle produkter fra Luxaflex.
Se farver Beregn pris
Priser fra DKK 1.646,00Sega Prismatch

Sega matcher prisen på lamelgardiner fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen.. Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på de valgte lamelgardiner.

Onlinerabat

Du sparer altid 20-35 %, når du bestiller lamelgardiner direkte her i webshoppen.
Besparelsen skal ses i forhold til vores faste priser i Sega Studio og Gardinbussen. Onlinerabatten opnår du, fordi du selv står for opmålingen og dermed også selv overtager ansvaret for, at målene er korrekte.

Når det gælder om at solafskærme hele vinduesfladen

- er der ingen principiel forskel på almindelige gardiner og lamelgardiner i specialmål. Lamelgardinerne kan også trækkes til side på samme måde som traditionelle gardinløsninger. Sega.dk tilbyder lamelgardiner i alle former og størrelser. Med vores lamelgardiner på mål kan vi rent faktisk designe dine gardiner, så de helt og fuldt dækker dine behov og modsvarer dine unikke gardinønsker.

Ud over, at lamelgardiner på specifikke mål selvfølgelig passer nøjagtigt til dine vinduer og døre, vil gardinerne også rent udseendemæssigt kunne tilpasses helt individuelt. F.eks. kan lamellerne fås i flere forskellige bredder, og der er et fantastisk udvalg af farver og mønstre at vælge imellem. Samlet set kan du derfor kreere dine egne personlige lamelgardiner efter mål, som indgår symbiotisk med den øvrige indretning af din bolig.

Hvis liv og kontrast er højt vægtede parametre i din boligindretning, vil lamelgardiner i specialmål fra Sega være et naturligt valg. De mange varianter åbner mulighed for at udnytte gardinernes skupturelle effekt – evt. som rumdeler. Mange finder også, at lamelgardiner i specialmål er det foretrukne gardinvalg til store vinduespartier eller panoramavinduer. Du kan selvfølgelig også beslutte dig for mere neutrale og harmoniske kombinationer.

Vedligeholdelse af lamelgardiner

Lameller må ikke foldes, bukkes eller krølles, da skaderne ikke kan udbedres. Sega anbefaler derfor, at lamellerne og lamelgardinerne støves regelmæssigt af og evt. aftørres med en fugtig klud.
 
Enkelte kvaliteter kan vaskes på følgende måde: Rul lamellerne forsigtigt sammen, og læg dem i blød i max 30 grader varmt vand, blandet med en passende mængde flydende vaskemiddel. Rør forsigtigt rundt med hænderne for at frigøre opløst snavs. Lamellerne skylles i rent koldt vand og hænges til tørre. Hvis de skal stryges, skal der benyttes et dampstrygejern på mellem varme.

Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk