Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
GARDINUDSALG - Spar 25% på alle gardiner med gardinbussen - Bestil gardinbussen her
  • Vi har fri fragt
  • 100.000 tilfredse kunder
  • Godkendt af e-handelsfonden

Sega Prismatch

Sega matcher prisen på mærkevarer fra Luxaflex, Stila, Faber, Kvadrat, Pagunette, samt A. Hansen..

Det betyder, at hvis vi ikke i forvejen er lige så billige eller billigere, så matcher Sega og giver 5 % ekstra i rabat på de valgte produkter.

Hvis den samlede pris i Sega på mærkevarer, er lavere end eller lig med prisen ved konkurrenterne, udløser Prismatch ingen rabat.

Sega Prismatch gælder både mærkevarer inden for persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, samt stofgardiner.

Prismatch gælder ikke på arbejdsløn. Det vil sige Syning, og montering.


 
Sådan opnår du Sega Prismatch:
Du opnår Sega Prismatch med 5 % ekstra rabat. Mærkevaren skal være identisk med den vare, der sælges ved konkurrenten, dvs. samme størrelse, Type, variant, farve m.v. samtidig skal du fremlægge dokumentation af konkurrentens tilbud.

Hvis tilbuddet kommer fra en anden webshop, skal du vedlægge dokumentation i form af et skærmbillede, der tydeligt beskriver produktet og prisen - husk også at angive dato og tidspunkt for hvornår skærmbilledet er gemt. Klik her for at se hvordan du gemmer et skærmbillede.
 


Sammenlignelige mærkevarer er varer:
Sammenlignelige mærkevarer er varer, som er helt identiske. Varer er ikke sammenlignelige, hvis der er forskel i kendetegn som f.eks. størrelse, Type, farve, variant, eller en kopi.Hvad er en mærkevarer:
Mærkevarer er produkter, som sælges af flere forskellige kæder, gardinbutikker, gardinbusser. Mærkevarer omfatter produkter som LuxaFlex, Faber, Stila, Pagunette, Kvadrat, Mærkevarer omfatter ikke butikkernes egne produktserier og varer af egen produktion.


Bliv ringet op af en konsulent
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigt
Send nu» Se kampagnen her
Download som pdf (777 KB)

Agenavej 39 A, 2670 Greve
Telefon: +45 70 20 10 72
E-mail: info@sega.dk