garderobeskabe med hvide skydedøre

skydedøre udnytter pladsen elegant

Indbyggede skabe

spar 20% på indbygnings- og garderobeskabe
indbyggede garderobeskabe
indbyggede skabe i bryggers

Garderobeskabe og indbygningsskabe efter mål

– vi tilbyder gratis opmåling og tilbud på skabe

Et elegant indbygningsskab kan sagtens lade sig gøre selv om du har skråvægge, hjørneløsninger eller små skævheder. Sega garderobeskabe er 100% tilpasset efter dine behov, så du får mest ud af dine kvadratmeter.

Tilbud

Spar 20% på alle skabe

Husk altid gratis opmåling og tilbud på nye skabe fra Sega

Sega Gardinbussen kører gratis ud til dig og vore erfarne fagfolk tager nøjagtige mål og fremviser de mange muligheder inden for skabe.

Fagmanden fra Sega sikrer dig professionel og nøjagtig opmåling og indbygningsskabe som er designet med afsæt i rummets vinkler. Vi tilbyder mange muligheder indenfor dørtype, design og funktionalitet på skabene.

Garderobeskabe produceret i Danmark

Indbygningsskabe med skydedøre

Walk-in closets

Udnyt pladsen med skydedøre

Skabe tilpasset dit hjem

Skabe til skråvægge

Skabe med detaljer og kvalitet

Skydelåger i mange materialer og farver

Husk at opmåling er 100 % vores ansvar og vi monterer skabene og sikrer dermed et perfekt resultat. Sega er din sikkerhed for kompetent rådgivning fra en professionel fagmand.

Bestil gardinbussen

Ring på tlf. 70201072 eller udfyld formularen så ringer vi og aftaler en tid

  Gardinbussen kører kun på Sjælland.
  Ved at benytte formularen tillader du at Sega kontakter dig.

  Gardinbussen fra Sega

  Walk-in closet – en realiserbar drøm!

  Har du et ekstra værelse, der ikke bliver brugt? Hvis ja, kan du realisere, hvad der er en drøm for mange mennesker – et ‘walk-in closet’. Et rum som er dedikeret til garderobe, hvor tøjet præsenteres på rad og række.

  Mindre kan selvfølgelig også gøre det. En skabsløsning til indbygning vil ofte kunne udnytte pladsen langt bedre end andre skabløsninger.

  Måske har du ikke verdens største soveværelse, men til gengæld et hjørne i soveværelset, som kan indrettes til walk-in? Her kan du sagtens få en rummelig og indbydende walk in-garderobe. Du kan få endnu mere lys og en fornemmelse af rummelighed i et lille rum, hvis du vælger glasdøre. Udover en flot løsning, så udnytter du pladsen bedre med skydedøre, fordi de ikke tager plads op ud i rummet. Udnyt pladsen helt til loftet til opbevaring af ting, som du ikke bruger hele tiden, fx kufferter, julepynt eller andet. 

  I walk in-garderoben er alle hjørner ikke spildplads, men derimod en værdifuld opbevaringsplads.  Her er plads til dine sko, bøjlestænger til jakker og skjorter eller hylder til bluser eller shorts. Du kan også få plads til kasser med badetøj eller sko.

  Eksempel på garderobeskab som walk-in closet

  Hos SEGA får du en walk in-garderobe efter mål, så den passer perfekt til netop din bolig og dine behov. Nedenfor kan du se en række eksempler på walk-in-closets. 

  Få hjælp til at vælge det rigtige garderobeskab

  Bestil et gratis besøg af vores Sega Gardinbus. Så kommer vi og viser dig mulighederne i dit hjem.

   

  Sådan fungerer gardinbussen

  - få inspiration hjemme i stuen

   

  1 Vi måler op

  Når du har bestilt dit gratis besøg, kommer vi og præsenterer muligheder – og måler op alt efter dine ønsker.

  2 Du får et tilbud

  Vi sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker. Giver du os dit "Ja", klarer vi al montage.

  3 Vi monterer

  Vi kommer som aftalt, monterer professionelt og sikrer at resultatet er perfekt.

  Design dit personlige skab

  Design det perfekte skab til netop dit behov. Ønsker du et indbygningsskab med skydedøre i stedet for låger? – Har du skæve eller lige vægge? Uanset dine ønsker og behov har Sega en skabsløsning, som fungerer, så du får mest muligt ud af kvadratmeterne. Skydedøre kan gå helt ud til væggen, eller du kan udnytte den sidste plads op mod en væg til fx en åben reol eller en skuffesektion.

  Du får 30-50% mere opbevaringsplads med en skræddersyet skabsløsning, da skydedøre skubbes til side og ikke åbner ud i rummet. Derved kan pladsen udnyttes optimalt – selv på smalle steder i hjemmet, hvor der normalt ikke er plads til et skab. Indret skabet med hylder, skuffer eller specielt inventar til netop dine ønsker.

   

  Inspiration til skabsløsninger fra Sega (brochure)

  Se brochure om Sega Garderobeskabe >>

  Hold orden med den rigtige indretning i skabet

  Et skab er ikke bare et skab. Med den rigtige indretning hjælper et tøjskab med at holde orden i tingene.

  Du kan indrette dit nye skab, så det passer perfekt til din behov, og her kan du også udnytte alle hjørner ti skabsplads. Gør dig gerne nogle tanker om, hvordan du ønsker at opbevare dit tøj og sko og om du fx har meget, som skal hænge på bøjler eller ligge på hylder i skabet? Indret dit skab med forskellige praktiske udtræksløsninger, fx et udtræk til slips, bælter og tørklæder. Du kan også få bøjlestænger, der kan trækkes ud. Det er praktisk, hvis du gerne vil hænge  skjorter og andet tøj til afdampning.

  Hvad fylder dit tøj i skabet?

  Det er vigtigt at kende dimensionerne på dit tøj, så dit nye skab kan blive indrettet så optimalt som muligt. Her har du nogle hovedregler:

  • Trøjer, der er lagt sammen, kræver 23-38 cm bredden.
  • Frakker kræver tit op til 170 cm højde.
  • Bukser og jeans kræver op til 127 cm vertikal højde (ca. det halve, hvis de er foldet på midten og bliver hængt over en bøjle eller bliver lagt på en hylde).
  • Nederdele kan have brug for op til 115 cm vertikal højde.
  • Et par damesko måler 14-25 cm i bredden – herresko lidt mere. Regn derfor med 18-30 cm til et par sko på hylden.

  Du kan indrette dit skab med forskellige praktiske udtræksløsninger, fx et udtræk til slips, bælter og tørklæder. Du kan også få bøjlestænger, der kan trækkes ud. Det er praktisk, hvis du fx gerne vil hænge skjorter og andet tøj til afdampning.

  Holder til slips

  Se eksemplerne herunder på fx bøjlestænger til skjorter eller bukser eller skohylderne som hurtigt giver overblik over fodtøjet. Og samtidigt er alt tøjet i hele garderoben gemt af vejen indtil det skal bruges.

  Skydedørsskabe til skrå vægge efter mål

  Sega tilbyder gratis opmåling og tilbud på skabe med skydedøre efter mål, så de passer til dine skrå vægge.

  Skydedørsskabe fylder mindre og er en flot skabsløsning, der passer til mange forskellige rum: Soveværelset, børneværelser, gæsteværelse, entré, bryggers eller køkkenet. Med skydedørsskabe kan du udnytte alle hjørner, og alt i skabet er let at komme til.

  Herunder kan du se nogle eksempler på indbyggede garderobeskabe hvor der er taget særligt hensyn til boligens skrå vægge:

  Ofte stillede spørgsmål om garderobeskabe til indbygning

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med vejledning og eventuelle spørgsmål alle hverdage mellem klokken 9.00 og 16.00.

  Ring på 70201072 eller skriv til os på info@sega.dk.

  Hvorfor vælge et indbygget garderobeskab?

  Skab mere plads i boligen og få opbevaringsplads i et elegant design med en 100% tilpasset skabsløsning fra Sega, som går i ét med vægge og rummets øvrige indretning.

  Hvilket garderobeskab skal jeg vælge?

  Når du skal finde dit nye skab, bør du først overveje, hvor meget skabet skal kunne rumme, samt hvilket design der passer ind i din boligindretning. Hos Sega tilbyder vi en bred vifte af garderobeskabe med skydedøre, som er 100% skræddersyede til din bolig og dine behov.

  Er indbygningsskabe velegnede i et soveværelse?

  I et soveværelse har man ofte brug for at kunne opbevare til sit tøj m.v. i et klædeskab. Her er et skab til indbygning med skydedøre ofte det bedste valg, fordi skydedøre kræver mindre plads end låger, som åbner ud i rummet.

  Har du et lille soveværelse, er det en mulighed at bygge klædeskabet rundt om sengen og derved få mere opbevaringsplads end værelset ellers lægger op til.

  Bestil gardinbussen

  Og få gratis besøg af fagmanden fra Sega

  Ring 70201072

  Alle hverdage mellem 9-16

  Skriv til os …

  Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi hurtigst muligt til dig, og aftaler en tid.

   Gardinbussen kører kun på Sjælland.
   Ved at benytte formularen tillader du at Sega kontakter dig.

   VI MÅLER GRATIS OP DU FÅR ET TILBUD VI MONTERER + 100.000 TILFREDSE KUNDER DANSK VIRKSOMHED

    

   VI MÅLER GRATIS OP
   DU FÅR ET TILBUD
   VI MONTERER
   + 100.000 TILFREDSE KUNDER
   DANSK VIRKSOMHED

    

   Vigtig information om COVID-19

   Hos SEGA passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger. 

   Gardinbussen kører ud og vi holder gardinhjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os.

   Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi og vores konsulenter og montører bærer gerne mundbind hvis det ønskes.

   Se Sundhedsstyrelsens anbefalinger >>

   You have Successfully Subscribed!

   Ring og bestil gardinbussen

   70201072

   Skriv til os, så ringer vi dig op!

   Bestil Gardinbussen